Trilye Restaurant
 

BASINDA BİZ

News All
  • "Bir Lokma Al, Ağzında Erisin..." Hürriyet Gazetesi Lezzetli Hayat Eki - 7 Ekim 2023

    Yazının tamamı
  • "MYK: Denizden ve Karadan" Müge Akgün - Hürriyet Kelebek - 27 Mayıs 2023

    Yazının tamamı
  • "Gurmelerin Başkent Çıkarması" - Milliyet Gazetesi Cadde eki - 1 Temmuz 2022

    Yazının tamamı
  • "2022'nin 'İnci'leri Sahiplerini Buldu" - Hürriyet Kelebek - 9 Mart 2022

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • "Tuzda Balık, Güveçte Ballı Kalamar" - Hürriyet Gazetesi Lezzetli Hayat - 19 Şubat 2022

    Yazının tamamı
  • "En Romantik 10 Paket Servis" - 13 Şubat 2021 Hürriyet Cumartesi

    Yazının tamamı
  • "Meze Sipariş Edebileceğiniz En İyi 10 Adres" - Hürriyet Cumartesi 6 Şubat 2021

    Yazının tamamı
  • "İçinizi Isıtacak Tarifler" - 17 Ocak 2021 Milliyet Gazetesi Pazar eki

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • 18 Aralık 2020 Sözcü Hafta Sonu - Bağışıklık İçin Balık Yiyin18 Aralık 2020 Sözcü Hafta Sonu - Bağışıklık İçin Balık Yiyin

    Yazının tamamı
  • "Derya Kuzusu Buralarda Yenir - En İyi 10 Balık Lokantası" - Hürriyet Cumartesi 24 Ekim 2020

    Yazının tamamı
  • "Bir Lezzet Denizi" - 6 Eylül 2020 Milliyet Gazetesi Pazar eki

    Yazının tamamı
  • "3 Büyük Şehir İçin Sosyal Mesafeli Mekân Önerileri" Savaş Özbey - 6 Haziran 2020 Hürriyet Gazetesi

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • "Ankara'nın Balıkçıları" - 11 Ocak 2020 Hürriyet Kelebek

    Yazının tamamı
  • "İncili Gastronomi Rehberi Ödül Töreni" - 21 Aralık 2018 Hürriyet Kelebek

    Yazının tamamı
  • "Oliver Stone Ankara'da" - 23 Kasım 2018 Milliyet Gazetesi

    Yazının tamamı
  • "Mevsimin En Lezzetli 10 Balık Restoranı" - 7 Ekim 2018 Hürriyet Seyahat

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • "Lezzetin Rotasını Yazdı" - 15 Eylül 2018 Milliyet Ankara

    Yazının tamamı
  • "Trilye Restoran'dan Çevreci Yaklaşım" - 2 Şubat 2018 Milliyet Ankara

    Yazının tamamı
  • "Ankara'dan Dünyaya Açılıyor" - 18 Kasım 2017 Habertürk Ankara

    Yazının tamamı
  • "Trilye'nin Yeni Yüzü" - 18 Kasım 2017 Hürriyet Ankara

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • "Mavi Vatan Kampanyası" - 11 Ekim 2017 Hürriyet Ankara

    Yazının tamamı
  • Lezzetin İzinde Oltaya Takılan Ünlüler - 26 Ağustos 2017 Hürriyet CumartesiLezzetin İzinde Oltaya Takılan Ünlüler - 26 Ağustos 2017 Hürriyet Cumartesi

    Yazının tamamı
  • 15 Yılın Birikimini Yazdım - 15 Ağustos 2017 Milliyet Cadde15 Yılın Birikimini Yazdım - 15 Ağustos 2017 Milliyet Cadde

    Yazının tamamı
  • Trilye'nin Ağına Takılan Başarı Öyküleri - Milliyet Ankara 17 Mayıs 2017Trilye'nin Ağına Takılan Başarı Öyküleri - Milliyet Ankara 17 Mayıs 2017

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • "Lezzetin İzinde Oltaya Takılanlar" - 26 Ağustos 2017 Hürriyet Cumartesi

    Yazının tamamı
  • Balık Profesörü Boğaz'a İniyor - 6 Mart 2017 Habertürk AnkaraBalık Profesörü Boğaz'a İniyor - 6 Mart 2017 Habertürk Ankara

    Yazının tamamı
  • Ankara Lezzetleri Artık İstanbul'da - 9 Mart 2017 Hürriyet KelebekAnkara Lezzetleri Artık İstanbul'da - 9 Mart 2017 Hürriyet Kelebek

    Yazının tamamı
  • Birinci Yıl Kutlaması - 3 Ocak 2017 Hürriyet AnkaraBirinci Yıl Kutlaması - 3 Ocak 2017 Hürriyet Ankara

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Trilye Restoran'a Mükemmeliyet Sertifikası - 31 Ağustos 2016Trilye Restoran'a Mükemmeliyet Sertifikası - 31 Ağustos 2016

    Yazının tamamı
  • Huzurevi Sakinlerinin Balık Keyfi - 6 Haziran 2016Huzurevi Sakinlerinin Balık Keyfi - 6 Haziran 2016

    Yazının tamamı
  • Huzurevinde Balık Keyfi - 4 Haziran 2016 Habertürk AnkaraHuzurevinde Balık Keyfi - 4 Haziran 2016 Habertürk Ankara

    Yazının tamamı
  • Başkentin Tek Temsilcisi OlduBaşkentin Tek Temsilcisi Oldu

    Trilye Restoran, Beef&Fish dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Trilye'ye en iyi restoran ödülüTrilye'ye en iyi restoran ödülü

    Aldığı ödüllerle adını dünyaya duyuran, denizi olmayan Başkent'in balıkçısı Trilye Restoran, Beef&Fish Dergisi'nin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
  • İlk 10 Ödülüİlk 10 Ödülü

    2014 yılında İspanya, İngiltere, Çin gibi ülkelerden aldığı ödüllerle ismini dünyaya duyuran Trilye Restoran, "Beef&Fish" dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'nin Balık Sevdası Artık İngilizceTrilye'nin Balık Sevdası Artık İngilizce

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Balık Sevdası İngilizce'deBalık Sevdası İngilizce'de

    Trilye'nin Balık Sevdası kitabına balık ve deniz ürünlerine düşkün olan herkes gibi yabancı konukların da ilgisi olduğunu ifade eden Süreyya Üzmez, "Bu Talebi karşılama adına kitabımı ingilizce olarak da yayınlama gereği duydum.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Balık Sevdası dünyaya açıldıBalık Sevdası dünyaya açıldı

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez'in balık ve diğer deniz ürünlerini tanıtmak amacıyla kaleme aldığı ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası" kitabının İngilizce çevirisi de yayınlandı.

    Yazının tamamı
  • Trilye Balık Sevdası'nı ingilizce de yayınladıTrilye Balık Sevdası'nı ingilizce de yayınladı

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'nin Balık Sevdası artık İngilizce KitaptaTrilye'nin Balık Sevdası artık İngilizce Kitapta

    Gastronomi ve yemek kültürü üzerine önemli çalışmalara imza atan Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası"nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'ye uğramadan Ankara'dan dönmeyinTrilye'ye uğramadan Ankara'dan dönmeyin

    Başkent'in gurur veren markalarından Trilye Restoran, uluslararası ödüllerle de adından söz ettiriyor.Restoran, balığı ızgara ve tava ile servis ediyor.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Turizme Katkı ÖdülüTurizme Katkı Ödülü

    Ankara’nın en ünlü balık restoranlarından Trilye, Ankara turizmine yaptığı katkıdan dolayı Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar tarafından ödüllendirildi. Acar, Ödüllü restoran sahibi Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez’e takdim etti.

    Yazının tamamı
  • Trilye’ye Turizm ÖdülüTrilye’ye Turizm Ödülü

    Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Trilye Restoran’ın Ankara turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Mahmure ve Süreyya Üzmez çiftine ödül verdi.

    Yazının tamamı
  • Ankaralı Trilye’ye Londra’dan ödülAnkaralı Trilye’ye Londra’dan ödül

    Uluslararası ödülleri ile adından sıkça söz ettiren Trilye Restoran, 2014 yılında iki önemli ödülün daha sahibi oldu. İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Summit of Leaders kuruluşu tarafından, "En İyi İşletme” ödülüne layık görülen Trilye Restoran, ayrıca dünyadaki seçkin gezi bilgilendirme internet sitelerinden lianorg.com’da yapılan oylama sonucunda

    Yazının tamamı
  • İki ayda iki ödülİki ayda iki ödül

    İki ayda, iki uluslararası ödül kazanan Trilye Restoran’ın sahibi Süreyya Üzmez, ödüllerin Trilye için “uzun bir yolculuğun ilk adımı” anlamına geldiğini belirterek, “Artık bu saatten sonra uyku yok, durmadan çalışmak zorundayız” dedi.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Süreyya ÜZMEZ okuyucularıyla buluştuSüreyya ÜZMEZ okuyucularıyla buluştu

    Ankara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi yazar Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" isimli ikinci kitabı ile okuyucularıyla buluştu.Üzmez, önceki gün Next Level Alışveriş Merkezi'nde bulunan D&R'da okurlarıyla bir araya geldi.Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ismini taşıyan yeni kıtabını okurları için imzaladı.

    Yazının tamamı
  • Mezeseverler buluşuyorMezeseverler buluşuyor

    İkinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ile okuyucuları eşsiz mezelerle tanıştıran Ankara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Süreyya Üzmez, İmza gününde Başkentliler ile bir araya geliyor.Yarın, saat 14.00'te Next Level D&R Mağazasın,da mezeseverler için kitabını imzalayacak olan Üzmez, "Klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelerin de bulunduğu kitaptaki lezzetleri tarifleri oldukça kolay

    Yazının tamamı
  • Üzmez’in imza günü 6 Nisan’daÜzmez’in imza günü 6 Nisan’da

    ANKARA'NIN ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Sürayya Üzmez, ikinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" nun imza günü için 6 Nisan saat 14:00'te Next Level D&R Mağazası'nda okuyucuları ile buluşacak.Kitabında okuyucularını eşsiz mezelerle tanıştıran Üzmez, klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelere de yer veriyor.

    Yazının tamamı
  • TÜSİAV 15. Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri verildiTÜSİAV 15. Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri verildi

    Rixos Grand Ankara Otel'deki törende konuşan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, vakıf olarak 15 yıldır ödül törenleriyle başarıyı alkışladıklarını belirterek, Türk toplumunda başarılı insanların takdir edilmediğini söyledi.Gelişmiş ülkelerde başarının herzamn ödüllendirildiğini anlatan Sarıtoprak, TÜSİAV'ın kurulduğundan bu yana başarılı insanları ödüllendirdiğini ifade etti.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Başkentin balık restoranına İspanya’dan ödülBaşkentin balık restoranına İspanya’dan ödül

    Ünü Başkent'in sınırlarını aşan Trilye Restoran, İspanya'dan "Dünya Kalite Ödülü" aldı.Restoran sahibi Süreyya Üzmez, "Beni en çok mutlu eden, insanların denizi olmayan bir kente balık yemek için gelmeleridir" diye konuştu

    Yazının tamamı
  • Başkentin balık restoranına İspanya’dan ödülBaşkentin balık restoranına İspanya’dan ödül

    Ünü Başkent'in sınırlarını aşan Trilye Restoran, İspanya'dan "Dünya Kalite Ödülü" aldı.Restoran sahibi Süreyya Üzmez, "Beni en çok mutlu eden, insanların denizi olmayan bir kente balık yemek için gelmeleridir" diye konuştu

    Yazının tamamı
  • Süreyya ÜZMEZ’e en iyi yazar ödülüSüreyya ÜZMEZ’e en iyi yazar ödülü

    Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Manavgat Aşçılar Derneği ve Alanya Aşçılar Derneği tarafından birlikte organize edilen "Osmanlı Mutfak Kültürü ve Tadım Günleri" etkinliğinin 2.gününde yapılan gala gecesiyle TAFED Prestij Ödülleri sahiplerini buldu.

    Yazının tamamı
  • Süreyya ÜZMEZ’e en iyi yazar ödülüSüreyya ÜZMEZ’e en iyi yazar ödülü

    Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde Manavgat Aşçılar Derneği ve Alanya Aşçılar Derneği tarafından birlikte organize edilen "Osmanlı Mutfak Kültürü ve Tadım Günleri" etkinliğinin 2.gününde yapılan gala gecesiyle TAFED Prestij Ödülleri sahiplerini buldu.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • En lezzetli balık ankarada yenirEn lezzetli balık ankarada yenir

    ANSE Mobilya Merkezi'nde gerçekleştirilen Gastronomi Günleri devam ediyor. Yeme içme konusunda birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirilen Gastronomi Günleri etkinliklerinde, son olarak balık denilince ilk akla gelen isimlerden Trilye Restoran'ın sahibi ünlü gurme Süreyya Üzmez konuşmacı oldu.

    Yazının tamamı
  • En lezzetli balık ankarada yenirEn lezzetli balık ankarada yenir

    ANSE Mobilya Merkezi'nde gerçekleştirilen Gastronomi Günleri devam ediyor. Yeme içme konusunda birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirilen Gastronomi Günleri etkinliklerinde, son olarak balık denilince ilk akla gelen isimlerden Trilye Restoran'ın sahibi ünlü gurme Süreyya Üzmez konuşmacı oldu.

    Yazının tamamı
  • Trilye İspanya’dan kalite ödülü aldıTrilye İspanya’dan kalite ödülü aldı

    Madrid'de 95 farklı ülkeden 7500 üyesi bulunduğu 'Global Trade Leaders Club' otel ve restoran sektörünün en başarılı isimlerini ödüllendirdi.2014'ün "Uluslararası Otel & Restoran Kaliteli Ödülü"nü ise Trily Restoran Kazandı...

    Yazının tamamı
  • Trilye İspanya’dan kalite ödülü aldıTrilye İspanya’dan kalite ödülü aldı

    Madrid'de 95 farklı ülkeden 7500 üyesi bulunduğu 'Global Trade Leaders Club' otel ve restoran sektörünün en başarılı isimlerini ödüllendirdi.2014'ün "Uluslararası Otel & Restoran Kaliteli Ödülü"nü ise Trily Restoran Kazandı...

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Gurmeler Trilye’deGurmeler Trilye’de

    Dünyanın Köklü lezzet topluluklarından olan Chaine des Rotisseurs, 2014'ün ilk buluşmasını Trilye'de gerçekleştirdi.Uluslararası üne sahip olan gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdi.Trilye Restoran'da Süreyya Üzmez'in konuğu olan gurmeler, kendileri için ozel olarak hazırlanan leziz yemeklerin tadına baktı.

    Yazının tamamı
  • Gurmeler Trilye’deGurmeler Trilye’de

    Dünyanın Köklü lezzet topluluklarından olan Chaine des Rotisseurs, 2014'ün ilk buluşmasını Trilye'de gerçekleştirdi.Uluslararası üne sahip olan gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdi.Trilye Restoran'da Süreyya Üzmez'in konuğu olan gurmeler, kendileri için ozel olarak hazırlanan leziz yemeklerin tadına baktı.

    Yazının tamamı
  • Meze KitabıMeze Kitabı

    Ankara'daki Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Balık Sevdası" ndan sonra ikinci kitabını çıkardı.Yepyeni meze tariflerinin yer aldığı "Trilye'nin Meze Yolculuğu", lezzet tutkunları için raflardaki yerini aldı.

    Yazının tamamı
  • Türk Mutfağının Öyküsü : Dünyanın Türk ŞefleriTürk Mutfağının Öyküsü : Dünyanın Türk Şefleri

    Türk Mutfağının, dünyanın diğer ülkelerinde artık sadece döner ve kabaptan ibaret olmadığını söyleyen Süreyya Üzmez, bir yıl boyunca Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya kadar dünyanın her yerindeki en başarılı Türk mutfağı temsilcilerimizi buldu.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Tandoğan Rotary Kulübü’nden Üzmez’e Meslek Hizmet ÖdülüTandoğan Rotary Kulübü’nden Üzmez’e Meslek Hizmet Ödülü

    Ankara Tandoğan Rotary Kulübü, mesleklerini en iyi şekilde yerine getiren, bu konuda araştırmalar yapan ve mesleklerinin gelişmesinde katkıları olan kişilere verilen "Meslek Hizmet Ödülü" nü Trilye Retaorant'ın sahibi Süreyya Üzmez verdi.

    Yazının tamamı