Trilye Restaurant
 

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Yorum Yap
Yorumlar
  • Eric Eric

    Fiyatlar içki dahil 100 liraya yakın diye duydum. Gelmek isterim ama oldukça pahalı

  • Ekin Çıray

    Başta Erdinç abi olmak üzere çalışanların hepsi güleryüzlü. Her cuma giderim balık lokantasında çökertme kebabı yerim.

  • fatih çelik

    Merhabalar..İnternette yapmış olduğum incelem sonucu mekanınızı denemeye karar verdiğime neredeyse pişman oldum.ilk başlarda evet etkilendim,gayet güler yüzlü bir hoş geldiniz ve başarılı bir sunum vardı,ta ki size göre öncelikli müşterileriniz gelene kadar...Sanırım sizin için müşteri portföyü tamamen göreceli..yani bazıları gelsin,diğerleri ise gelmese de olur,sonuçta ikinci sınıf müşteriler kendileri,önemsemeye değmez.Sayenizde mekanınızda geçirmiş olduğum zamanın son 1 saatini kendimin tamamen 2. sınıf bir vatandaş olduğum hissi ile geçirdim,istemiş olduğum bir içecek bile getirilme zahmetinde bulunulmadı,bu ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Umarım 2. sınıf müşterilerinize bu ilginiz devam eder.Saygılarımla.

  • Egemen Haydar Özlük

    bir avukat ağbeyimin ısrarlı daveti sonucu geldiğim restorantınızda istanbuldaki bir çok balık mekanına pes ettirecek lezzetleri tatma fırsatı buldum. son demde gelen LEBLEBİ TATLISI ise işin tuzu biberi gibi oldu... bundan sonra balık restorantında tek adresim TRİLYE

  • Ertugrul Erol

    Tesaduf uzerine bir pazar gunu gittigimiz Trilye'den abartisiz hayatimizin en guzel aksam yemegini yiyerek ciktik. Meze ve yemeklerin lezzeti tek kelimeyle olaganustu. Tereyağlı karides benim favorim oldu. Ancak bunun otesinde bizi en cok etkileyen her yemeğin sunumu oldu. Mezeler, salatalar ve ara sıcaklar her konuk icin ayri ayri hazirlanıyor ve dusunebileceginiz en şık ama yine de yalın bir sunumla takdim ediliyor. Biz cok memnun kaldık, Ankara'da bir daha mecbur kalmadıkça başka bir balıkçıya gıtmeyi dusunmem bile.

  • Laçin Ünlü

    Istanbuldan gelen arkadaşımızın rakı balık sofrası isteği üzerine keşfettiğimiz yer. Her lezzete ayrı ayrı doyamadığımız, biten tabakların arkasından üzüldüğümüz muhteşem sunumu ile insanı keyiflendiren mekan. Gerçekten her detay ayrı ayrı düşünülmüş ve yılların tecrübesi ve lezzeti aktarılmış . Herkesin mutlaka tecrübe etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ankaraya böyle bir mekan kazandırdığınız için teşekkürler.

  • Kazım Sicimoğlu

    harika bir mekan, Süreyya bey'in misafirperverliği,ekibinin sunumu ve lezzetler unutamayacagım güzel bir akşamdı.teşekkürler trilye

  • Cemal Acar

    sıcak karşılama,sıcak ilgi.şimdiye kadar damak tadım kebaplardan olmuştu.bundan sonra deniz ürünlerinde olacak.süper lezzet.

  • Mehtap Yazıcı

    Eşimle birlikte büyük bir keyifle yemek yediğimiz nadir restaurantlardan ilki... Hizmet etmeyi ve damak zevkinizi en tepeye çıkarmayı bilen, çok iyi yetişmiş kaliteli insanlar... Hele Mahmure Hanım'ın ev sahipliği cok sıcak ve samimi... Trilye'de balık yemeye bayılıyoruz fakat orda et yemediyseniz büyük bir eksiklik olur, hararetle tavsiye ederim...

  • Muzaffer Ayhan Kara

    17-18-19 Ocak günleri Trilyedeydim.Süreyya-Mahmure Üzmez ve ekipleriyle harika anlar yaşadım. Ankara'ya senede bir ya da iki kez gelme fırsatı bulduğum için her gelişimde menüde yeni tatlar, lezzetler görmek şaşırtıcı gelmiyor bana. Yine öyle oldu.Metin ve Koray'la, Melike'yle, Talat Bey'le, Ayşegül'le ve Trilye'ye emekleriyle değer ve anlam katan tüm arkadaşlarla haşır neşir olmaktan çok mutlu oldum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden özlemedim desme yalan olur güzel ortamınızı. Umarım Metin'in oyununun galasına gelme fırsatı olur ve bu kez arayı uzatmamış olurum. Dostluğunuz ve lezzetleriniz için ne kadar teşekkür etsem az. Çok sevgiyle. Muzaffer Ayhan Kara

  • Aytekin Topaloğlu

    Sevgili Süreyya bey, 1 sene oldu gelemedim restaurantının kalitesini tadlarını ve dolu dolu olan dergilerini özledik.

  • Sevilay Güngenci

    Sevgili Süreyya bey, Yayınladığınız kitap gerçekten çok güzel okunası raflarda yerinin olması gereken bir kitap. Bu tarz kitapları daha cok daha fazla çıkartmanızı dileriz heyecanla bekliyoruz. Sevgilerimle,