Trilye Restaurant
 

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Yorum Yap
Yorumlar
  • Filiz KURT

    Medya kanalıyla öğrendiğimiz Trilye`yi ziyaret edeceğimizi düşünürken; Ankara Moda Shopping kapsamında buluşmamız bir şans oldu. Böylesine güzel ferah bir mekanla buluşmak bizi memnun etti. Tesis,işletme, yemekler, servis herşey mükemmel, bize eşimle güzel bir gece geçirttiniz ve mutlu olarak ayrılıyoruz. Bir Ada`lı olarak deniz sevdamızı Ankara`da böyle bir atmosferle buluşturduğu için Mahmure-Süreyya ÜZMEZ çiftinin ev sahipliğine sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki geldik. İyi ki varsınız. Yeniden buluşmak dileğiyle...

  • Ebru Yıldırım

    İnanılmaz bir mekan...yemekler, servis herşey çok güzeldi. Tadı damağımızda kaldı...İzmit, Kocaeli'den 9 Haziran akşamı yine sizlerleyiz. Teşekkürler.

  • Ayhan Kara

    Dergileriniz mükemmel kitaplığımda resmen bir gurme dergisi arşivi yaptım. Hep böyle devam edin.

  • Emrah Tural

    Sizlere nacizane bir iki öneri. 1- Tahinli patlıcanlı yoğurtlu mezeyi, Ege Balıkçısı'nda torba yoğurdu ve hafif mayonez ilavesi ile sunuyorlar. Dolayısı ile kıvamı biraz daha kremaya yakın oluyor. Sizin sunumunuzda patlıcanın köz kokusu ve tadı direk farkediliyor (Hafif bir yanık kokusu). Belki hazır közlenmiş patlıcan kullanarak ve dediğim gibi torba yoğurdu ve az mayonezle daha lezzetli bir meze elde edebilirsiniz. Lütfen deneyin. 2- Mezelerin sunumunda, büyük bir tabağın içinde ayrı ayrı sunmak yerine, masaya küçük meze tabaklarında gelmesi çok daha sıcak ve sempatik oluyor. 3- Bir de o enfes balığın yanında gelen haşlama patates, az haşlanmış ve başka bir işleme tabii tutulmamıştı. Ufak bir detay ama lezzetli bir garnitüre dönüştürülebilir.Patatesi hafif haşladıktan sonra, üzerine çok az tereyağı ve biraz rende kaşarla fırına sürdüğünüzde, balığın yanında harika bir dost oluyor. Sunum açısından da çok şık duruyor. Saygılarımla.

  • Emrah Tural

    14Şubat2012 sevgililer gününde geldiğimiz Trilye'den son derece mutlu ayrıldık. Ev sıcaklığında bir ortam, bol meze çeşidi, enfes levrek ızgara, garsonların nazikliği herşey mükemmeldi.

  • Muzaffer Ayhan Kara

    3 Şubat 2012 Cuma öğlen Trilye'de bu kez maaile olduk. İlk kez maaile geldiğimiz Trilye'de olmaktan çok mutlu olduk. Dört dörtlük ağırlandık. Süreyye-Mahmure-Koray Üzmez'e; Ayşegül Doğan'a, Talat Bey'e, Murat-Erdinç'e ve onların şahsında tüm ekibe çok teşekkürler... Peru mutfağından yeni lezzetler, yeni tatlılarımız, nefis mezeler ve balıklar; ama her şey insanla oluyor malum... Trilye'de her şey var; başta üstat bir gurme, mutfakta kaliteli lezzet dostları, kolej takımı gibi servis ekibi, ambiyans cabası; daha ne olsun... 2 Şubat 2012, Trilye'nin onuncu yaşını doldurduğu, on birden gün aldığı gün... 10 yılı bulan restoranlar dünyada yüzde 2-3 dolaylarındadır. 10 yılı devirenler ise daha da az. İşte Trilye, bunu başaranlardan, hem de her geçen yıl üzerine koyarak. Bir şeyi de unutmamak gerek; Trilye aynı zamanda Ankara'nın, Başkent'in önemli bir değeri haline geldi 10 yılda. Mutfakta yeni başlayan bir personel, Ankara'da sadece Trilye'ye başvurduğunu söylemiş iş görüşmesinde; Trilye'nin çıtasını anlatmak istedim bu örnekle. Trilye ile ne kadar guru duysak az. Kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

  • MURAT GÜLEN

    04.02.2012 tarihinde eşimin doğum günü nedeniyle geldiğimiz mekanınızda güler yüzlülük - servis -yemeklerin kalitesi ve tadı- eşime yapılan ufak jest herşey çok güzeldi. Bize güzel bir yaşattığıız için çok teşekküler.

  • nimet elmas

    12/01/2012 tarihinde yurtdışından gelen çok sevgili nişanlımla ziyaret ettik trilyeyi..çok memnun kaldık,Ankara gezisinde çok güzel bir anı olarak kaldı ve bu anıyı tekrar edeceğimizden eminim.Görüşmek üzere,teşekkürler...

  • Ali KURT

    Hakkında övgüler duyduğum bir yeri eşimle en kısa zamanda ziyaret edebilmek dileğiyle..Başarılar dilerim ....

  • can kavri

    slm ,ben izmirden bir balıkseverim,bugün balık ankarada yenir programında restaurantınızı gördüm,begendili istakoz vardı menüde,yanlız izmirde alışık olamdıgım bir manzara gördüm,restaurantın içinde koskoca köpegin ne işi var .izmirde degıl salonda ,kordonda bahçeye bıle almıyorlar köpegi ,şaşkınlıgımıı gizlemedım o yüzden sizle paylaşayım dedim,köpegin yemek yedigi yerde bir balıkseverın olması söz konusu degıldir.sizi biz balıkların efendısı olarak bılıyorduk,enteresan.

  • Mücahiddin DADACAN

    İnternet kanalıyla tesadüfen, "Türkiyenin en iyisi" yorumu üzerine gittiğim mekan tek kelimeyle inanılmaz ya... Özellikle ahtapot salatası, kalamar içli kabak çiçeği dolması ve enfes leblebi tatlısı tavsiyemdir.Ayrıca tesis işletme ve personel anlamında, kim böyle bir mekandan ne bekliyorsa fazlasıyla karşılıyor. Teşekkürler Trilye....

  • ekrem sever

    SEVGİLİ SÜREYYA BEY , BEN BİR TURİZCİYİM...... BU GÜN SİZİ HERHAFTA OLDUĞU GİBİ SEYR ETTİK TÜM TESADÜF Kİ ÇOÇUKLARIMLA BİRLİKTE İDİ.. ANLATTIKLARINIZ VERDİĞİNİZ BİLİGİLER ÇOK GÜZEL HELE HELE TRTHD SEYR ETMEK NET BİR ŞWKİLDE ÇOK GÜZEL Dİ.. AMMMA HADDİM OLMAYARAK SİZE BU GÜNKÜ PROGRAMINIZDA İSDİRİTYE Yİ ANLATIRKEN KAZANOVA NIN ÇOK TÜKETTİĞİNİ ANLATMANIZ YETERLİ İDİ .. FAKAT SİZ DAHA ÇOK DETAY A GİRİPTE SPERM SAYISININ NE KADAR ÇOK ARRTIRDIĞINI DEFALRCA SÖYLEYİNCE VEDE DAVET ETTİĞİNİZ KONUĞUNUZUN YERE BAKTIĞINDA TÜRKİYENİN AHLAKİ DEĞERLERİ ALT --- ÜST OLDU BEN HEMEN KAPATTIM KANALI AİLEMİN ÇOCUKLARIMIN SPERM SAYISININ NE OLDUĞUNU AÇIKLAMAYA KADAR GİİTTİ..ÇOK ZOR DURUMDA KALDIM... LÜTFEN ANLATINIMIZDA DETAYLARINIZI LEZZZETT , İİ ANLATINIZ S A Y G I L A R I M L A EKREM SEVER