Trilye Restaurant
 

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Yorum Yap
Yorumlar
  • Salim yuna

    Balık ve benzeri lezzetler birçok yerde yenilebilir.Evimiz dahil. Ben farklılığı TRİLYE de gördüm.Lezzet ve ayrıcalık bu olmalı.

  • Eren SEYREK

    Annemin doğum günü vesilesiyle Trilye'deydik. Yemekler tek kelimeyle harikaydı. Ankara'da yediğim en lezzetli balık ve mezeler diyebilirim. Sunum harika, garsonların iletişimi harika. Ayrıca annemin doğum günü olduğunu laf arasında söyledikten sonra yaptıkları jestleri de unutmayacağız. Herkese şiddetle önereceğim bir restoran. Trilye ailesine teşekkürler

  • Anıl Burcu Defne

    Yaklaşık 1 saat önce Trilye'deydik. Tek kelimeyle muhteşemdi. Nelerden bahsedeceğimi şu an gerçekten bilemiyorum. ''Özel sosumuzla hazırlanan deniz börülcesi'' dedi Turgay Bey bayıldık. Ahtapot salatası ''sakız gibidir'' dedi aynen öyleydi. küçük kızımıza çıtır balık hazırlatalım önerisine de uyduk muhteşemdi. avokadolu hardal soslu karides favorimizdi. Tereyağında karides yediğim en güzel karidesti abartısız.(hepsini ben yedim) sıcak yemeklerden lagos bugulama önerisi de Turgay Bey'in bizi yanıltmadı muhteşemdi.Servis sunumlar inanılmaz ötesi..Özel bir güne güzel hazırlanmış servisleri çok şaşırtıcı ve unutulmazdı. Çalışanların hepsi çok kibar ve çok samimiydiler. Unutulmaz bir akşam yemeğini keyifle yedik..Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...Hiç eleştiri yok diye düşünebilir yazdıklarımı okuyanlar ama gerçekten yoktu..

  • Filiz KURT

    Medya kanalıyla öğrendiğimiz Trilye`yi ziyaret edeceğimizi düşünürken; Ankara Moda Shopping kapsamında buluşmamız bir şans oldu. Böylesine güzel ferah bir mekanla buluşmak bizi memnun etti. Tesis,işletme, yemekler, servis herşey mükemmel, bize eşimle güzel bir gece geçirttiniz ve mutlu olarak ayrılıyoruz. Bir Ada`lı olarak deniz sevdamızı Ankara`da böyle bir atmosferle buluşturduğu için Mahmure-Süreyya ÜZMEZ çiftinin ev sahipliğine sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki geldik. İyi ki varsınız. Yeniden buluşmak dileğiyle...

  • Ebru Yıldırım

    İnanılmaz bir mekan...yemekler, servis herşey çok güzeldi. Tadı damağımızda kaldı...İzmit, Kocaeli'den 9 Haziran akşamı yine sizlerleyiz. Teşekkürler.

  • Ayhan Kara

    Dergileriniz mükemmel kitaplığımda resmen bir gurme dergisi arşivi yaptım. Hep böyle devam edin.

  • Emrah Tural

    Sizlere nacizane bir iki öneri. 1- Tahinli patlıcanlı yoğurtlu mezeyi, Ege Balıkçısı'nda torba yoğurdu ve hafif mayonez ilavesi ile sunuyorlar. Dolayısı ile kıvamı biraz daha kremaya yakın oluyor. Sizin sunumunuzda patlıcanın köz kokusu ve tadı direk farkediliyor (Hafif bir yanık kokusu). Belki hazır közlenmiş patlıcan kullanarak ve dediğim gibi torba yoğurdu ve az mayonezle daha lezzetli bir meze elde edebilirsiniz. Lütfen deneyin. 2- Mezelerin sunumunda, büyük bir tabağın içinde ayrı ayrı sunmak yerine, masaya küçük meze tabaklarında gelmesi çok daha sıcak ve sempatik oluyor. 3- Bir de o enfes balığın yanında gelen haşlama patates, az haşlanmış ve başka bir işleme tabii tutulmamıştı. Ufak bir detay ama lezzetli bir garnitüre dönüştürülebilir.Patatesi hafif haşladıktan sonra, üzerine çok az tereyağı ve biraz rende kaşarla fırına sürdüğünüzde, balığın yanında harika bir dost oluyor. Sunum açısından da çok şık duruyor. Saygılarımla.

  • Emrah Tural

    14Şubat2012 sevgililer gününde geldiğimiz Trilye'den son derece mutlu ayrıldık. Ev sıcaklığında bir ortam, bol meze çeşidi, enfes levrek ızgara, garsonların nazikliği herşey mükemmeldi.

  • Muzaffer Ayhan Kara

    3 Şubat 2012 Cuma öğlen Trilye'de bu kez maaile olduk. İlk kez maaile geldiğimiz Trilye'de olmaktan çok mutlu olduk. Dört dörtlük ağırlandık. Süreyye-Mahmure-Koray Üzmez'e; Ayşegül Doğan'a, Talat Bey'e, Murat-Erdinç'e ve onların şahsında tüm ekibe çok teşekkürler... Peru mutfağından yeni lezzetler, yeni tatlılarımız, nefis mezeler ve balıklar; ama her şey insanla oluyor malum... Trilye'de her şey var; başta üstat bir gurme, mutfakta kaliteli lezzet dostları, kolej takımı gibi servis ekibi, ambiyans cabası; daha ne olsun... 2 Şubat 2012, Trilye'nin onuncu yaşını doldurduğu, on birden gün aldığı gün... 10 yılı bulan restoranlar dünyada yüzde 2-3 dolaylarındadır. 10 yılı devirenler ise daha da az. İşte Trilye, bunu başaranlardan, hem de her geçen yıl üzerine koyarak. Bir şeyi de unutmamak gerek; Trilye aynı zamanda Ankara'nın, Başkent'in önemli bir değeri haline geldi 10 yılda. Mutfakta yeni başlayan bir personel, Ankara'da sadece Trilye'ye başvurduğunu söylemiş iş görüşmesinde; Trilye'nin çıtasını anlatmak istedim bu örnekle. Trilye ile ne kadar guru duysak az. Kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

  • MURAT GÜLEN

    04.02.2012 tarihinde eşimin doğum günü nedeniyle geldiğimiz mekanınızda güler yüzlülük - servis -yemeklerin kalitesi ve tadı- eşime yapılan ufak jest herşey çok güzeldi. Bize güzel bir yaşattığıız için çok teşekküler.

  • nimet elmas

    12/01/2012 tarihinde yurtdışından gelen çok sevgili nişanlımla ziyaret ettik trilyeyi..çok memnun kaldık,Ankara gezisinde çok güzel bir anı olarak kaldı ve bu anıyı tekrar edeceğimizden eminim.Görüşmek üzere,teşekkürler...

  • Ali KURT

    Hakkında övgüler duyduğum bir yeri eşimle en kısa zamanda ziyaret edebilmek dileğiyle..Başarılar dilerim ....