Trilye Restaurant
 

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Yorum Yap
Yorumlar
  • DURSUN CAN

    14/02/2012 sevgililer günü tirilyedeydim.. sevgilime evlilik teklifi yapıcaktım fakat berbat bir şey oldu salatadan kıl çıktı

  • NURSELİ - YUSUF EFETAŞKIN

    ÖNCELİKLE TRİLYE RESTORANI SEVGİLİ SAHİPLERİ SÜREYYA ÜZMEZİN EŞİ MAHMURE ÜZMEZİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN . AYNI BAŞARILARI VE GÜLER YÜZÜNÜZÜN O SİCAK SAMİMİYETİNİZİN DEVAM ETMESİNİ DİLEKLERİMİZLE BÖYLE BİR MEKAN İŞLETMELERİNİZ İÇİN TEBRİK EDİYORUZ. DERLER YA, BİR İNSANIN HAYATINDA YAPILACAK ÇOK ŞEY VARDIR , YADA GÖRMESİ ÖNEMLİ BİR KAÇ YERLERİ VARDİR, KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE TRİLYE RESTORANI O YERLER ARASINDA OLMASI LAZİM… ÜÇ HAFTA ÖNCE İSTANBULDAN UÇAĞA BİNİP ANKARAYA GİTTİK. TAKSİYE BİNDİĞİMİZDE TRİLYEYE GİDİYORUZ DEDİK, ADRESİ SORMADAN ŞÖFÖR RESTORANA ULAŞTIRDI, FAKAT ŞAŞKIN BİR VAZİYETTE İSTANBULDA RESTORANLAR YOK MUYDU ANKARAYA UÇAKLA YEMEYE GELİYORSUNUZ DİYE SORDU. AMA GERÇEKTEN NE İSTANBULDA NE DE BAŞKA YERLERDE BÖYLE BİR RESTORAN YOK. MÜKEMMEL SUNUMUNDAN PROFESYONEL HİZMETLERİNE KADAR , MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN KALİTELİ LEZZETLERE KADAR, HUZURLU ORTAMINDAN TATLI DOSTLUĞA KADAR. YEMEKLERE AŞIK OLDUK VE 2 HAFTA SONRA GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YİNE ORAYA GİTTİK, HER ŞEY İLE MÜHTEŞEMDİ. ABARTISIZ TRİLYEYE SADECE İSTANBULDAN DEĞİL HER YERDEN GELİNİR. BAĞIMLILIK YARIYOR GİBİ… GERÇEKTEN … SEVGİLİ SÜREYYA BEYE VE DÜNYA TATLISI MAHMURE HANIMA ÇÖK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Osman Demirtaş

    Balık lokantası konseptinden farklı bir hava yaratılmış ancak çalışanlar bildiğimiz saygısız insanlar, yapmacık ukala tavırlar ayrıca fiyatlar mekanın konumuna göre bile oldukça yüksek balık siparişi sonrası balık fiyatı değişebilir dikkatli olun , balık lokantasında doyulmaz tabirine uygun denebilir gidilmezse birşey kaybedilmez.

  • sibel kutlu

    dün akşam ordaydım tek kelimeyle harikaydı.

  • Salim yuna

    Balık ve benzeri lezzetler birçok yerde yenilebilir.Evimiz dahil. Ben farklılığı TRİLYE de gördüm.Lezzet ve ayrıcalık bu olmalı.

  • Eren SEYREK

    Annemin doğum günü vesilesiyle Trilye'deydik. Yemekler tek kelimeyle harikaydı. Ankara'da yediğim en lezzetli balık ve mezeler diyebilirim. Sunum harika, garsonların iletişimi harika. Ayrıca annemin doğum günü olduğunu laf arasında söyledikten sonra yaptıkları jestleri de unutmayacağız. Herkese şiddetle önereceğim bir restoran. Trilye ailesine teşekkürler

  • Anıl Burcu Defne

    Yaklaşık 1 saat önce Trilye'deydik. Tek kelimeyle muhteşemdi. Nelerden bahsedeceğimi şu an gerçekten bilemiyorum. ''Özel sosumuzla hazırlanan deniz börülcesi'' dedi Turgay Bey bayıldık. Ahtapot salatası ''sakız gibidir'' dedi aynen öyleydi. küçük kızımıza çıtır balık hazırlatalım önerisine de uyduk muhteşemdi. avokadolu hardal soslu karides favorimizdi. Tereyağında karides yediğim en güzel karidesti abartısız.(hepsini ben yedim) sıcak yemeklerden lagos bugulama önerisi de Turgay Bey'in bizi yanıltmadı muhteşemdi.Servis sunumlar inanılmaz ötesi..Özel bir güne güzel hazırlanmış servisleri çok şaşırtıcı ve unutulmazdı. Çalışanların hepsi çok kibar ve çok samimiydiler. Unutulmaz bir akşam yemeğini keyifle yedik..Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...Hiç eleştiri yok diye düşünebilir yazdıklarımı okuyanlar ama gerçekten yoktu..

  • Filiz KURT

    Medya kanalıyla öğrendiğimiz Trilye`yi ziyaret edeceğimizi düşünürken; Ankara Moda Shopping kapsamında buluşmamız bir şans oldu. Böylesine güzel ferah bir mekanla buluşmak bizi memnun etti. Tesis,işletme, yemekler, servis herşey mükemmel, bize eşimle güzel bir gece geçirttiniz ve mutlu olarak ayrılıyoruz. Bir Ada`lı olarak deniz sevdamızı Ankara`da böyle bir atmosferle buluşturduğu için Mahmure-Süreyya ÜZMEZ çiftinin ev sahipliğine sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki geldik. İyi ki varsınız. Yeniden buluşmak dileğiyle...

  • Ebru Yıldırım

    İnanılmaz bir mekan...yemekler, servis herşey çok güzeldi. Tadı damağımızda kaldı...İzmit, Kocaeli'den 9 Haziran akşamı yine sizlerleyiz. Teşekkürler.

  • Ayhan Kara

    Dergileriniz mükemmel kitaplığımda resmen bir gurme dergisi arşivi yaptım. Hep böyle devam edin.

  • Emrah Tural

    Sizlere nacizane bir iki öneri. 1- Tahinli patlıcanlı yoğurtlu mezeyi, Ege Balıkçısı'nda torba yoğurdu ve hafif mayonez ilavesi ile sunuyorlar. Dolayısı ile kıvamı biraz daha kremaya yakın oluyor. Sizin sunumunuzda patlıcanın köz kokusu ve tadı direk farkediliyor (Hafif bir yanık kokusu). Belki hazır közlenmiş patlıcan kullanarak ve dediğim gibi torba yoğurdu ve az mayonezle daha lezzetli bir meze elde edebilirsiniz. Lütfen deneyin. 2- Mezelerin sunumunda, büyük bir tabağın içinde ayrı ayrı sunmak yerine, masaya küçük meze tabaklarında gelmesi çok daha sıcak ve sempatik oluyor. 3- Bir de o enfes balığın yanında gelen haşlama patates, az haşlanmış ve başka bir işleme tabii tutulmamıştı. Ufak bir detay ama lezzetli bir garnitüre dönüştürülebilir.Patatesi hafif haşladıktan sonra, üzerine çok az tereyağı ve biraz rende kaşarla fırına sürdüğünüzde, balığın yanında harika bir dost oluyor. Sunum açısından da çok şık duruyor. Saygılarımla.

  • Emrah Tural

    14Şubat2012 sevgililer gününde geldiğimiz Trilye'den son derece mutlu ayrıldık. Ev sıcaklığında bir ortam, bol meze çeşidi, enfes levrek ızgara, garsonların nazikliği herşey mükemmeldi.