Trilye Restaurant
 
Şehrin içinde ama şehirden uzak gibi görünen bir mekânda olağanüstü lezzetleri tatmaya hazır mısınız?
Deniz ürünlerinin bu kadar lezzetlisine sadece Türkiye’de değil, dünyanın hiçbir yerinde rastlayamayacağınız kadar iddialı bir mekân burası. Tanımlaması zor, bir gurme kulüp mü, bir restoran mı, yoksa özel konuklarınızı ağırladığınız kendi eviniz kadar sıcak bir mekan mı?
Bunların hiçbirisi anlatılmaz, sadece bir kez yaşamak lazım.

Tanıtım filmini izlemek için tıklayınız.

Balık Takvimi

  • Ocak

    Uskumru, lüfer, palamut, istavrit lezzetini korur. Ancak lüfere eylülden bu yana fazla rağbet gösterildiği ve bol tüketildiği için eski lezzeti bulamayabilirsiniz. Hamsi tam yağlı durumundadır. Çinekop ve kofana bollaşır. Tekir, kırlangıç ve dil bol avlanır. Midye mevsimi başlamıştır.

  • Şubat

    Kalkan mevsimi başlar ve mayıs sonuna kadar devam eder. Uskumru, lüfer, palamut yağını kaybetmeye başlar. Gümüş ve tekir bol çıkar. Dil balığı şubat sonuna kadar devam eder.

  • Mart

    Levrek ve kalkanın en lezzetli zamanıdır.

  • Nisan

    Uskumru yumurtalarını dökmüş, çiroz olmaya başlamıştır. Mercan, kılıç ve kırlangıç bol çıkmaya başlar. Balığın bol olduğu aydır.

  • Mayıs

    Istakoz, pavurya, barbunya, iskorpit bolca avlanır ve lezzetli zamanlarıdır.

  • Haziran

    Verimsiz bir aydır. Dip balıkları yumurtalarını dökerler.

  • Temmuz

    Sardalye mevsimidir. Istakoz ve böcek bolca çıkar.

  • Ağustos

    Çingene palamutu balık
    mevsimini açar. Sinarit, mercan
    ve kılıç balığınınlezzetli olduğu zamandır.

  • Eylül

    Palamut irileşir. Lüfer, kolyoz, izmarit bolca çıkar.

  • Ekim

    Yaz aylarında Karadeniz’e giden balıkların Marmara’ya dönüşe başladığı aydır. Dolayısıyla her türlü balık bollaşır.

  • Kasım

    Lakerda yapma mevsimi başlar. Torik bollaşır.

  • Aralık

    Uskumru, lüfer, palamut ve torik bu ayda yağlıdır. Hamsinin lezzetli olma zamanı başlamıştır.

  • En İyi İşletme Ödülü

    En İyi İşletme Ödülü
  • Uluslararası Hotel ve Restaurant Kalite Ödülü

    Uluslararası Hotel ve Restaurant Kalite Ödülü
  • Beef and Fish Restaurant Awards

    Beef and Fish Restaurant Awards