Trilye Restaurant
 

BASINDA BİZ

Gurmeler Trilye’de

Dünyanın Köklü lezzet topluluklarından olan Chaine des Rotisseurs, 2014'ün ilk buluşmasını Trilye'de gerçekleştirdi.Uluslararası üne sahip olan gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdi.Trilye Restoran'da Süreyya Üzmez'in konuğu olan gurmeler, kendileri için ozel olarak hazırlanan leziz yemeklerin tadına baktı. Üyeler sunulan seçme menu içriğinde, Ayvalık'tan getirilen küçük olta kalamarları ve Kaz Dağları'nda özel olarak yakalanan ahtopotlar gibi birçok sunum yer aldı.

KANADA'DAN KRAL YENGEÇLER
Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez ve ailesinin ev sahipliğinde buluşan Chaine des Rotisseurs'un Ankara üyeleri unutulmaz bir lezzet turuna çıktı.Derneğin Ankara Başkanlığını üstlenen Oğul Türkkan'ın önderliğinde bir araya gelen üyeler, menu de yer alan Ayvalık'tan getirilen küçük olta kalamarları, kaz Dağları'nın bol oksijenli sularunda özel olarak yakalanan ahtopotlar ve Kanada'nın etik kurallarına göre yakalanıp kömür ızgarasında pişirilen kral yengeçler gibi birçok seçme lezzetin tadına baktı.