Trilye Restaurant
 

PRESS

News All
  • "Lezzetin İzinde Oltaya Takılanlar" - 26 Ağustos 2017 Hürriyet Cumartesi

    Yazının tamamı
  • Balık Profesörü Boğaz'a İniyor - 6 Mart 2017 Habertürk AnkaraBalık Profesörü Boğaz'a İniyor - 6 Mart 2017 Habertürk Ankara

    Yazının tamamı
  • Ankara Lezzetleri Artık İstanbul'da - 9 Mart 2017 Hürriyet KelebekAnkara Lezzetleri Artık İstanbul'da - 9 Mart 2017 Hürriyet Kelebek

    Yazının tamamı
  • Birinci Yıl Kutlaması - 3 Ocak 2017 Hürriyet AnkaraBirinci Yıl Kutlaması - 3 Ocak 2017 Hürriyet Ankara

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Trilye Restoran'a Mükemmeliyet Sertifikası - 31 Ağustos 2016Trilye Restoran'a Mükemmeliyet Sertifikası - 31 Ağustos 2016

    Yazının tamamı
  • Huzurevi Sakinlerinin Balık Keyfi - 6 Haziran 2016Huzurevi Sakinlerinin Balık Keyfi - 6 Haziran 2016

    Yazının tamamı
  • Huzurevinde Balık Keyfi - 4 Haziran 2016 Habertürk AnkaraHuzurevinde Balık Keyfi - 4 Haziran 2016 Habertürk Ankara

    Yazının tamamı
  • Başkentin Tek Temsilcisi OlduBaşkentin Tek Temsilcisi Oldu

    Trilye Restoran, Beef&Fish dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Trilye'ye en iyi restoran ödülüTrilye'ye en iyi restoran ödülü

    Aldığı ödüllerle adını dünyaya duyuran, denizi olmayan Başkent'in balıkçısı Trilye Restoran, Beef&Fish Dergisi'nin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
  • İlk 10 Ödülüİlk 10 Ödülü

    2014 yılında İspanya, İngiltere, Çin gibi ülkelerden aldığı ödüllerle ismini dünyaya duyuran Trilye Restoran, "Beef&Fish" dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'nin Balık Sevdası Artık İngilizceTrilye'nin Balık Sevdası Artık İngilizce

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Balık Sevdası İngilizce'deBalık Sevdası İngilizce'de

    Trilye'nin Balık Sevdası kitabına balık ve deniz ürünlerine düşkün olan herkes gibi yabancı konukların da ilgisi olduğunu ifade eden Süreyya Üzmez, "Bu Talebi karşılama adına kitabımı ingilizce olarak da yayınlama gereği duydum.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Balık Sevdası dünyaya açıldıBalık Sevdası dünyaya açıldı

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez'in balık ve diğer deniz ürünlerini tanıtmak amacıyla kaleme aldığı ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası" kitabının İngilizce çevirisi de yayınlandı.

    Yazının tamamı
  • Trilye Balık Sevdası'nı ingilizce de yayınladıTrilye Balık Sevdası'nı ingilizce de yayınladı

    Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'nin Balık Sevdası artık İngilizce KitaptaTrilye'nin Balık Sevdası artık İngilizce Kitapta

    Gastronomi ve yemek kültürü üzerine önemli çalışmalara imza atan Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası"nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.

    Yazının tamamı
  • Trilye'ye uğramadan Ankara'dan dönmeyinTrilye'ye uğramadan Ankara'dan dönmeyin

    Başkent'in gurur veren markalarından Trilye Restoran, uluslararası ödüllerle de adından söz ettiriyor.Restoran, balığı ızgara ve tava ile servis ediyor.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Turizme Katkı ÖdülüTurizme Katkı Ödülü

    Ankara’nın en ünlü balık restoranlarından Trilye, Ankara turizmine yaptığı katkıdan dolayı Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar tarafından ödüllendirildi. Acar, Ödüllü restoran sahibi Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez’e takdim etti.

    Yazının tamamı
  • Trilye’ye Turizm ÖdülüTrilye’ye Turizm Ödülü

    Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Trilye Restoran’ın Ankara turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Mahmure ve Süreyya Üzmez çiftine ödül verdi.

    Yazının tamamı
  • Ankaralı Trilye’ye Londra’dan ödülAnkaralı Trilye’ye Londra’dan ödül

    Uluslararası ödülleri ile adından sıkça söz ettiren Trilye Restoran, 2014 yılında iki önemli ödülün daha sahibi oldu. İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Summit of Leaders kuruluşu tarafından, "En İyi İşletme” ödülüne layık görülen Trilye Restoran, ayrıca dünyadaki seçkin gezi bilgilendirme internet sitelerinden lianorg.com’da yapılan oylama sonucunda

    Yazının tamamı
  • İki ayda iki ödülİki ayda iki ödül

    İki ayda, iki uluslararası ödül kazanan Trilye Restoran’ın sahibi Süreyya Üzmez, ödüllerin Trilye için “uzun bir yolculuğun ilk adımı” anlamına geldiğini belirterek, “Artık bu saatten sonra uyku yok, durmadan çalışmak zorundayız” dedi.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Süreyya ÜZMEZ okuyucularıyla buluştuSüreyya ÜZMEZ okuyucularıyla buluştu

    Ankara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi yazar Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" isimli ikinci kitabı ile okuyucularıyla buluştu.Üzmez, önceki gün Next Level Alışveriş Merkezi'nde bulunan D&R'da okurlarıyla bir araya geldi.Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ismini taşıyan yeni kıtabını okurları için imzaladı.

    Yazının tamamı
  • Mezeseverler buluşuyorMezeseverler buluşuyor

    İkinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ile okuyucuları eşsiz mezelerle tanıştıran Ankara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Süreyya Üzmez, İmza gününde Başkentliler ile bir araya geliyor.Yarın, saat 14.00'te Next Level D&R Mağazasın,da mezeseverler için kitabını imzalayacak olan Üzmez, "Klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelerin de bulunduğu kitaptaki lezzetleri tarifleri oldukça kolay

    Yazının tamamı
  • Üzmez’in imza günü 6 Nisan’daÜzmez’in imza günü 6 Nisan’da

    ANKARA'NIN ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Sürayya Üzmez, ikinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" nun imza günü için 6 Nisan saat 14:00'te Next Level D&R Mağazası'nda okuyucuları ile buluşacak.Kitabında okuyucularını eşsiz mezelerle tanıştıran Üzmez, klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelere de yer veriyor.

    Yazının tamamı
  • TÜSİAV 15. Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri verildiTÜSİAV 15. Üstün Hizmet ve Başarı Ödülleri verildi

    Rixos Grand Ankara Otel'deki törende konuşan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, vakıf olarak 15 yıldır ödül törenleriyle başarıyı alkışladıklarını belirterek, Türk toplumunda başarılı insanların takdir edilmediğini söyledi.Gelişmiş ülkelerde başarının herzamn ödüllendirildiğini anlatan Sarıtoprak, TÜSİAV'ın kurulduğundan bu yana başarılı insanları ödüllendirdiğini ifade etti.

    Yazının tamamı
Daha Fazla
  • Meze KitabıMeze Kitabı

    Ankara'daki Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Balık Sevdası" ndan sonra ikinci kitabını çıkardı.Yepyeni meze tariflerinin yer aldığı "Trilye'nin Meze Yolculuğu", lezzet tutkunları için raflardaki yerini aldı.

    Yazının tamamı
  • Türk Mutfağının Öyküsü : Dünyanın Türk ŞefleriTürk Mutfağının Öyküsü : Dünyanın Türk Şefleri

    Türk Mutfağının, dünyanın diğer ülkelerinde artık sadece döner ve kabaptan ibaret olmadığını söyleyen Süreyya Üzmez, bir yıl boyunca Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya kadar dünyanın her yerindeki en başarılı Türk mutfağı temsilcilerimizi buldu.

    Yazının tamamı
  • Tandoğan Rotary Kulübü’nden Üzmez’e Meslek Hizmet ÖdülüTandoğan Rotary Kulübü’nden Üzmez’e Meslek Hizmet Ödülü

    Ankara Tandoğan Rotary Kulübü, mesleklerini en iyi şekilde yerine getiren, bu konuda araştırmalar yapan ve mesleklerinin gelişmesinde katkıları olan kişilere verilen "Meslek Hizmet Ödülü" nü Trilye Retaorant'ın sahibi Süreyya Üzmez verdi.

    Yazının tamamı