Trilye Restoran, Beef&Fish dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.
Yazının tamamıAldığı ödüllerle adını dünyaya duyuran, denizi olmayan Başkent'in balıkçısı Trilye Restoran, Beef&Fish Dergisi'nin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.
Yazının tamamı2014 yılında İspanya, İngiltere, Çin gibi ülkelerden aldığı ödüllerle ismini dünyaya duyuran Trilye Restoran, "Beef&Fish" dergisinin düzenlediği "En İyi Balık" ve "En İyi Et" restoranları seçiminde Ankara'nın tek temsilcisi oldu.
Yazının tamamıTrilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini balık severlerin beğenisine sundu.
Yazının tamamıTrilye'nin Balık Sevdası kitabına balık ve deniz ürünlerine düşkün olan herkes gibi yabancı konukların da ilgisi olduğunu ifade eden Süreyya Üzmez, "Bu Talebi karşılama adına kitabımı ingilizce olarak da yayınlama gereği duydum.
Yazının tamamıTrilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez'in balık ve diğer deniz ürünlerini tanıtmak amacıyla kaleme aldığı ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası" kitabının İngilizce çevirisi de yayınlandı.
Yazının tamamıTrilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası'nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.
Yazının tamamıGastronomi ve yemek kültürü üzerine önemli çalışmalara imza atan Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, ilk kitabı "Trilye'nin Balık Sevdası"nın İngilizce çevirisini de balık severlerin beğenisine sundu.
Yazının tamamıBaşkent'in gurur veren markalarından Trilye Restoran, uluslararası ödüllerle de adından söz ettiriyor.Restoran, balığı ızgara ve tava ile servis ediyor.
Yazının tamamıAnkara’nın en ünlü balık restoranlarından Trilye, Ankara turizmine yaptığı katkıdan dolayı Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar tarafından ödüllendirildi. Acar, Ödüllü restoran sahibi Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez’e takdim etti.
Yazının tamamıAnkara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar, Trilye Restoran’ın Ankara turizmine yapmış olduğu katkılardan dolayı Mahmure ve Süreyya Üzmez çiftine ödül verdi.
Yazının tamamıUluslararası ödülleri ile adından sıkça söz ettiren Trilye Restoran, 2014 yılında iki önemli ödülün daha sahibi oldu. İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Summit of Leaders kuruluşu tarafından, "En İyi İşletme” ödülüne layık görülen Trilye Restoran, ayrıca dünyadaki seçkin gezi bilgilendirme internet sitelerinden lianorg.com’da yapılan oylama sonucunda
Yazının tamamıİki ayda, iki uluslararası ödül kazanan Trilye Restoran’ın sahibi Süreyya Üzmez, ödüllerin Trilye için “uzun bir yolculuğun ilk adımı” anlamına geldiğini belirterek, “Artık bu saatten sonra uyku yok, durmadan çalışmak zorundayız” dedi.
Yazının tamamıAnkara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi yazar Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" isimli ikinci kitabı ile okuyucularıyla buluştu.Üzmez, önceki gün Next Level Alışveriş Merkezi'nde bulunan D&R'da okurlarıyla bir araya geldi.Üzmez, "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ismini taşıyan yeni kıtabını okurları için imzaladı.
Yazının tamamıİkinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" ile okuyucuları eşsiz mezelerle tanıştıran Ankara'nın ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Süreyya Üzmez, İmza gününde Başkentliler ile bir araya geliyor.Yarın, saat 14.00'te Next Level D&R Mağazasın,da mezeseverler için kitabını imzalayacak olan Üzmez, "Klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelerin de bulunduğu kitaptaki lezzetleri tarifleri oldukça kolay
Yazının tamamıANKARA'NIN ünlü balık restoranı Trilye'nin sahibi Sürayya Üzmez, ikinci kitabı "Trilye'nin Meze Yolculuğu" nun imza günü için 6 Nisan saat 14:00'te Next Level D&R Mağazası'nda okuyucuları ile buluşacak.Kitabında okuyucularını eşsiz mezelerle tanıştıran Üzmez, klasikleşmiş tatların yanı sıra inovasyon mezelere de yer veriyor.
Yazının tamamıRixos Grand Ankara Otel'deki törende konuşan TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, vakıf olarak 15 yıldır ödül törenleriyle başarıyı alkışladıklarını belirterek, Türk toplumunda başarılı insanların takdir edilmediğini söyledi.Gelişmiş ülkelerde başarının herzamn ödüllendirildiğini anlatan Sarıtoprak, TÜSİAV'ın kurulduğundan bu yana başarılı insanları ödüllendirdiğini ifade etti.
Yazının tamamıAnkara'daki Trilye Restoran'ın sahibi Süreyya Üzmez, "Trilye'nin Balık Sevdası" ndan sonra ikinci kitabını çıkardı.Yepyeni meze tariflerinin yer aldığı "Trilye'nin Meze Yolculuğu", lezzet tutkunları için raflardaki yerini aldı.
Yazının tamamıTürk Mutfağının, dünyanın diğer ülkelerinde artık sadece döner ve kabaptan ibaret olmadığını söyleyen Süreyya Üzmez, bir yıl boyunca Japonya'nın başkenti Tokyo'dan Endonezya'nın başkenti Cakarta'ya kadar dünyanın her yerindeki en başarılı Türk mutfağı temsilcilerimizi buldu.
Yazının tamamıAnkara Tandoğan Rotary Kulübü, mesleklerini en iyi şekilde yerine getiren, bu konuda araştırmalar yapan ve mesleklerinin gelişmesinde katkıları olan kişilere verilen "Meslek Hizmet Ödülü" nü Trilye Retaorant'ın sahibi Süreyya Üzmez verdi.
Yazının tamamı