Trilye Restaurant
 

GUEST BOOK

Yorum Yap
Yorumlar
  • İsmet Küçük

    Sayın Mahmure-Süreyya Üzmez çiftine sonsuz teşekkürler. Kitap çok güzel hazırlanmış; büyük bir ilgi ve beğeniyle okuyorum. Ayrıca vişne reçeli de mükemmel. Ellerinize sağlık. Kıbrıs’tan sevgiler, saygılar...

  • ilker özörer

    Saygıdeğer hanımefendi ve beyefendi, Öncelikle, sizinle ve Trilye ile tanışmama aracı olan arkadaşım Can Vulkan'a çok teşekkür ederim. sonrada sizlere çok teşekkür ederim, İnsan olmanın güzelliğini, lütfedilen bir şans olduğunu ve bu şansı iyi değerlendirmek gerektiğini hatırlattığınız için. Her fırsatta ve ilk fırsatta görüşmek dileği ile.

  • OSMAN YILDIRIM

    1. evlilik yildonumumuzu kutlamak icin nekadar dogru bir yer sectigimizi ilk adimimizi atar atmaz anladik hersey tek kelimeyle muhtesem hele yildonumumuz nedeniyle yaptiklari resimli jest bizi mest etti bunca zaman gitmedigimiz icin uzulduk en kisa zamanda tekrar bulusmak dilegiyle hersey icin tesekkurler...

  • necla karadaş

    ilk olarak 27.05.2005 tarihinde trilyeye gittik ve eşim bana orda evlenme teklif etti. daha sonra evlilik yıldönümümüzü kutlamak için eşim 20.07.2011 tarihinde 6 yıl sonra tekrar beni trilyeye götürdü ve çok mutlu oldum.bizim için çok önem taşıyor trilye. herkese çok teşekkür ediyorum herşey çok güzeldi.

  • semih kaplan

    sn. Süreyya Üzmez, ıstakozları canlı canlı pişirdiğinizi öğrendim. Sizleri ve sizin gibi vahşet uygulayan canlıları protesto ediyorum. Sizi her yerde bu duruşunuzla tanıtacağım. Emin olabilirsiniz.

  • Hamza Demirdağ - Metalurji Yük.Mühendisi

    Sayın Mahmure ve Süreyya Üzmez ; 02.Temmuz.2011 günü 46 yıllık arkadaşım, kardeşim ve dostum Sevgili Ömer Kantaroğlu tarafından ODTÜ ' den mezuniyetimin 40.cı yılını kutlamak üzere TRİLYE Restaurant'a davet edildim. İlk defa geldiğimi belirtmeliyim...O kadar etkilendim ki etrafımdaki herkese anlata anlata bitiremiyorum. Başlangıç olarak ; -Avokadolu karides(İlk defa tadıyordum) -Karidesli kabak çiçeği dolması( Bu da ilk defa) -Lakerda Ara sıcak olarak , -Ahtapot ızgara Ana yemek , -Levrek ızgara + salata Tatlı olarak , -Sufle ( bitter çikolata soslu) Ve nazar boncuklu lokum yanında çay... Mekânın güzelliği , düzen , intizam, temizlik ve hizmetinde ayrıca 10 numara olduğunu belirtmeliyim. Beni bu güzel yere getirdiği için öncelikle Sevgili Ömer Kantaroğlu'na , hizmette hiç kusur etmeyen güleryüzlü,kibar ve seçkin Resaurant personeline ve her yere elinin değdiği belli olan sayın Mahmure Üzmez hn.'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Siz bana göre sadece Türkiyenin değil dünyanında 1 numarası olmaya layık bir kurum işletiyorsunuz.Başarılarınız daim olsun. Sevgi ve saygılarımla, Hamza Demirdağ

  • Gulsevin Albayoglu

    Merhaba, istakozlari canli pisirme disinda baska yontemin olmadigini Sureyya Uzmez'in beyani ile bana gelen bir iletide okudum. istakozlarda sinir hucreleri olmadiginda aci cekmezler denilir ise de, doku zedelenmesi sonucu gosterdikleri reaksiyon aciyi belli bir olcude hissettiklerini kanitlamaktadir. Kuyruk titresimleri kacmak istediklerinin bir isaretidir. Her ne olursa olsun bir canliya aci cektirmek ile ne kazandiginizi sormak bile istemiyorum... Dilerim merhametiniz artsin da bu gibi canlilara da duyarli davranin. RTUK'u kutluyorum... Kanada, Ontario

  • Muzaffer Ayhan Kara

    Trilye'nin ve sevgili Süreyya-Mahmure-Koray Üzmez'in dostu, Trilye'nin Balık Sevdası kitabının editörü, Trilye dergisinin yazarı olmak; işte bunlar gerçek bir ayrıcalık... Bana nasip olduğu için teşekkürler hayat... Talat Bey, "Tertip" Hasan, Ayşegül, Malik, Güven,Erdinç, Murat ve tüm arkadaşlar hepinize her zaman teşekkür borçluyum. Yalnız, bir şikayetim var Trilye'den; o lezzetlerden ve ortamdan sonra artık İstanbul'da balık yemeyi unuttuk neredeyse... Çok canımız çekerse Kadıköy Çarşısı'nda Dicle'nin yolunu tutuyoruz... Kargadan başka kuş, Trilye'den başka deniz ürünleri restoranı tanımıyoruz... Moda'da Oyun Atölyesi'nin Antre Kafe'si, Ankara'da ise Trilye; kulüp havası bulduğum iki favori mekan... Bu da başka bir açı. Teşekkürler Trilye, sevgilerle. Muzaffer Ayhan Kara, gazeteci-yazar

  • Hakan GÜNÜÇ

    Nereden başlayayım bilemiyorum? Kökten Ankaralıyım,yıllardır İstanbul da yaşıyorum.İş ya da sevdiklerimi ziyaret etmek için sık sık geldiğim Ankara ya tekrar gelmek üzere hazırlandığımda İnternetten yaptığım araştırma da karşıma Trilye restaurant çıktı,doğru seçim yaptığımı düşündüğüm için gönül rahatlığı ile bu güzel mekana çift olarak geldik.Yağmurlu bir akşamda bir çırpıda aracımızın teslim alınması,şemsiye ile refakat edilerek yerimizin,tercih bize ait olmak üzere gösterilmesi ve özenli karşılama güzeldi.Mekan manzarası olmayan Ankara ya göre, sokak arasında olmasına rağmen gayet hoş ve şık,özellikle iddialı bir balık lokantasına yakışır zerafet,temizlik ve güzellikte idi.Başlangıç için meze tanıtım tepsimiz geldi,çeşit bol,tatmin edici,iştah açıcı görünüyordu.Tepside ki en az 15 çeşit mezeden seçebileceklerimizi seçtik,ancak balık yiyeceğimizi de söyleyerek porsiyonların büyüklüğünü sorduk,mezelerin azar azar servis edileceği söylendi,kabul ettik ancak karşımıza ordövr tabağı şeklinde,kuş gözü tabiri ile minik minik kaşık ucu servis yapıldı.Froozen de olsa mini karidesli kabak çiçeği dolması,süzme yoğurtlu ısırgan otu,patlıcan türü hoş bir meze ve diğer bilinen türde mezeler azami 6-7 çeşit güleryüzle ve başarı ile servis edildi.Servis görevlileri ile yaptığımız sohbet de Türkiyenin bir numarası olduklarını söylediklerinde o kadar iddialı olmamalarını, özellikle İstanbul da ve egede balık üzerine yüzlerce mekan olduğunu ve aralarında gerçekten başarılı sayıca çok mekan olduğunu söyledim esprili bir şekilde sohbet ettik şakalaştık,saatlerce oturduk,arada yapılan kuru buzlu limon sorbe hoş ve lezzetli bir sürpriz idi,ara sıcak balık köftemiz den sonra deniz levreğimiz de tam kıvamında suyunu kaybetmeden,taze ve gerçek bir ızgara olarak damak tadımıza hitap etti.Bilinen dondurmalı irmik vb. tatlı,kahve servisinden sonra aslında keyif aldığımız bu mekanda büyük bir şaşkınlığa uğradık. Nedeni de iki kişi için gelen 240 TL.'lık hesaptı??? O zaman anladım ki gerçekten siz Trilye sahipleri,işletmecileri Türkiye de bir numarasınız ama hangi konuda ? müşteriye abartılı hesap sunmakta....Boğaziçinde,İstanbul'un en güzel sayılı ve gözde mekanlarında ( isim vermiyorum ) Ordövr tabağına,55 cl yeni rakı,balık köftesi,levrek,tatlı,kahve den oluşan akşam yemeğine öngördüğüm ve ödediğim hesabın 170 TL. nı geçmeyeceğini iddia ediyorum ve inanmayanları İstanbul'a hayran olacakları mekanlara bunu görmek üzere davet ediyorum.Ayrıca bu abartılı olan hesaba itirazımızı belirttiğimizde de pişkince gülerek ve suskunlukla karşılandık.Asla bir daha adım atmayacağımı düşündğüm bu mekan umarım bizim gibi diğer müşterilerine de aynı sukutu hayal durumunu yaşatmaz ve fiyat politikasını gelir düzeyi ne olursa olsun ya da tepkisi olmasın,kitleleri rahatsız etmeyecek düzeye indirir.Ordu kökenli olduğunu öğrendiğim işletme sahbinizin, umarım gayet demokratik eleştiri içeren bu mesajıma karşı olmayacağını ve aynen sitenizde yayınlayacağınızı umuyorum.Bir de hatırlatma 3-5 köşe yazarının söylemesi ile 1 numara olunmuyor,ben İstanbul da asla mekan sıkıntısı çekmiyorum,çünkü şu anda lezzet,fiyat,kalite açısında daha iyi onlarca balık restaurantımız var.Önerilerimin dikkate alınması bana onur verir ben de sizlerin başarılarınızın devamını tüm içtenliğimle dilerim. Saygılarımla.

  • MURAT BAKBAK

    KOMUTANIM BİR YER BU KADAR GÜZEL VE HUZURLU OLUR BİDE BUNLARA BALIK LEZZETİ EKLENİNCE MUHTEŞEM BİR YER SİZİ VE EŞİNİZİ KUTLUYOR ELLERİNİZDEN ÖPÜYOUM MURAT BAKBAK

  • Serkan KILIÇ

    Evliliğimizin 4. yıldönümünde tercih ettiğimiz lokantanızda, müşterilerinize sunduğunuz tüm lezzetlere çok emek verdiğiniz ve vakit ayırdığınız belli oluyor. Mezelerden, ara sıcaklara, tatlılara kadar tattığımız tüm lezzetler damağımızda kaldı. özellikle Ufuk Bey'in yakın ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Bu harika lezzetleri en kısa zamanda küçük kızımıza da tattıracağız.

  • OKAN TATLI

    BİZİ KENDİNİZE ÖYLE BİR BAĞLADINIZ Kİ ARTIK BAŞKA YERDE BALIK YİYEMİYORUZ. 11 AYLIK KIZIM (TRİLYE'NİN ZEYNEP BEBEĞİ) BİLE BALIK ÇORBANIZIN HASTASI, TABİ GÜLERYÜZÜNÜZ DE BAMBAŞKA. ÇOK TEŞEKKÜRLER.